Factors que necessita saber abans de Instal·lar Gespa Sintètica.

Es promociona com la gespa del futur i està disponible en centenars de colors i tons, a més de fabricar-se en diferents longituds amb encoixinat extra afegit per fer-lo més còmode a l’hora de mandrejar, fer un pícnic o simplement jugar amb la nostra mascota.

Tal és la popularitat de gespa sintètica tant per a usos residencials com comercials, aquest producte ja no es limita a l’àmbit esportiu, avui dia els seus usos no coneixen límits i més necessités mirar-lo dues vegades per assegurar que és una gespa artificial gràcies verda que imita els tons del de veritat.
Gràcies a aquests productes es van acabar els forats ja no seran un problema, conills rosegant la seva gespa, haver de regar-lo constantment, la sembra i la fertilització de la gespa, una vegada que ens plantegem tots aquests factors i deures de les gespes naturals, segur que comença a considerar la gespa artificial com a millor opció per al seu habitatge.

El primer que ha de fer és crear una llista de factors que un desitja per a la seva gespa artificial, com el color que podem trobar en diversos tons de verd mixt, amb alguns pegats de bronzejat per donar-li un aspecte més natural, aquest resultat final és el esforç dels fabricants. També cal, tenir en compte la longitud de les fibres perquè es vegin més naturals. Si un té nens i mascotes, és possible que vulgueu triar alguna cosa suau i elàstic perquè no es trenqui amb facilitat, també que no s’escalfi fins i tot quan el sol cau a plom sobre ell.

A continuació, demanarem informació sobre mostres gratis per conèixer la qualitat del producte abans de realitzar una comanda i demanar al fabricant les garanties del producte. Mai ha de conformar amb res per sota de cinc anys i tenir en compte que la millor gespa artificial ha de durar fins a 20 anys abans que comenci a mostrar signes de desgast.

Som una empresa dedicada a la comercialització de pastura sintètica de la més alta calidad.Ofreciendo pastura sintètica fabricat amb la fibra Thiolon Ten Cate, fibra reconeguda per la FIFA.
Tots els nostres pastures sintètics compten amb garantia de 10 anys contra degradació de raigs UV.Contamos amb els millors instal·ladors del país per poder oferir 2 anys de garantia contra defectes d’instal·lació.
La nostra empresa compta amb els temps de lliurament més atractius del país i comptem amb estoc a les nostres bodegas.Realizamos projectes a nivell nacional amb gran professionalitat i ràpida resposta, permeti que el nostre personal l’assessori.
Scroll al inicio